Varför behöver ni WebScanner?

Trasiga länkar, stavfel och låg användarvänlighet ger era besökare ett sämre intryck av ert företag, varumärke eller organisation och kan även påverka funktionaliteten på er webbplats.

Vet ni var dessa fel döljer sig på er sajt?

WebScanner identifierar bristerna åt er och hjälper till att öka kvaliteten på er webbplats för att få nöjdare besökare och fler kunder!

 • Länkvalidering

  Hitta alla brutna länkar, trasiga bilder och liknande fel. WebScanner gör grundliga kontroller för att upptäcka saknade sidor och felmeddelanden.

 • Stavningskontroll

  Kontrollera texter på flera olika språk och få förslag på rättstavningar. Smarta funktioner filtrerar bort egennamn och återkommande egna termer.

 • Checkpoints

  Öka sökoptimering och tillgänglighet med skräddarsydda kontroller på rubriker, text, bilder och metadata. Följ upp egna policys för innehållet.

 • Läsbarhet

  Mät läsbarheten på era texter enligt metoden LIX. WebScanner kontrollerar läsbarhetsindex och varnar för sidor som överstiger en bestämd nivå.

???

Följ upp innehållet efter regler som passar er sajt

Vi hjälper våra kunder att skräddarsy kontrollerna för deras webbplats eftersom önskemålen om vad som ska valideras ofta varierar. Våra Checkpoints kan användas för många olika typer av uppföljningar. Här är några exempel på vad vi kan hjälpa er att hitta.

Flexibelt och anpassningsbart


Hantering av undantag

Det går självklart att undanta enskilda ord från stavnings­kontrollen, brutna länkar som inte ska valideras eller t.ex. exkludera en sida för en viss checkpoint.

Begränsa omfattning

Vill ni utesluta vissa avdelningar eller typ av sidor så är det inga problem. Detta kan göras för hela testen eller begränsat till en viss typ av kontroll, t.ex. stavning.

 

Kategorier i resultatet

Rapporterna kan delas upp och sorteras på olika sätt. Gruppera resultatet efter typ av fel, efter avdelningarna på sajten, eller fånga upp redaktörens namn från webbsidan.

Olika mottagare

När rapporterna skickas kan de förstås gå till flera på en gång men även delas upp så varje redaktör bara får felen som de ansvarar för.

Varför ska ni välja WebScanner?


Schemalagda tester

Testerna är schemalagda och rapporterna skickas därefter automatiskt ut till er vilket gör att uppföljning och rättning blir en rutin. Liknande verktyg som kräver en manuellt insats blir sällan använda.

Ingen installation

WebScanner testar er webbplats utifrån vilket gör att ni varken behöver installera något eller göra några anpassningar för att tjänsten ska fungera. Det gör det väldigt snabbt att komma igång.

Användarvänligt och tydligt resultat

Rapporterna är avskalade och enkla att tyda och kommer i både mailformat för snabb granskning men även som Excelfiler för vidare hantering och bearbetning.

Oberoende av CMS och plattform

WebScanner fungerar till alla sajter oavsett vilket system eller teknik de är baserade på. Vi har till och med stöd för helt scriptbaserat innehåll och testar även intranät.

Support ingår

Självklart ingår det support i våra avtal och vi stödjer er med löpande anpassningar som eventuellt kan behövas på grund av förändringar på er webbplats.

Bra villkor

Vi tror inte på att låsa upp våra kunder i långa avtal som är svåra att komma ur. Därför erbjuder vi en uppsägningstid på enbart 3 månader, även från start.

Få en gratis testrapport och ett kostnadsförslag

Vill du ha en rapport på er webbplats få veta vad det skulle kosta för er att prenumerera på tjänsten? Skicka in vilken sajt det gäller så återkommer vi med en testrapport och priser till dig.

Förfrågan gällande WebScanner

Få en gratis testrapport och ett kostnadsförslag
BESTÄLL
GRATIS
RAPPORT