Kvalitetssäkring
för webbplatser

Alla sajter har trasiga länkar och stavfel.
Utom våra kunders förstås.

WebScanner hjälper er höja kvaliteten på er webbplats

Vi testar er sajt regelbundet och rapporterar trasiga länkar, stavfel, brister i SEO, tillgänglighet m.m. Allt sker med automatik och resultatet finns lättillgängligt på mail. Inga installationer eller anpassningar på webbplatsen krävs!


Länkvalidering

Hitta alla brutna länkar, trasiga bilder och liknande fel. WebScanner gör grundliga kontroller för att upptäcka saknade sidor och felmeddelanden.

Stavningskontroll

Kontrollera texter på flera olika språk och få förslag på rättstavningar. Smarta funktioner filtrerar bort egennamn och återkommande egna termer.

Checkpoints

Öka sökoptimering och tillgänglighet med skräddarsydda kontroller på rubriker, text, bilder och metadata. Följ upp egna policys för innehållet.

Läsbarhet

Mät läsbarheten på era texter enligt metoden LIX. WebScanner kontrollerar läsbarhetsindex och varnar för sidor som överstiger en bestämd nivå.

Så här säger våra kunder


 • Fredrik Essevad

  Fredrik EssevadRedaktör - Locum AB

  Det ställs stora krav på oss som offentligt bolag och i avseendet att hålla informationen uppdaterad och korrekt på vår hemsida, varför vi behöver processer och automatiserade flöden för att ”hålla koll” på det stora antalet sidor och aktuell bygg- och störningsinformation som ligger publikt. Med WebScanner får vi ett mycket bra redskap för att hålla vår externwebb uppdaterad, korrekt och relevant.
  Fredrik Essevad

  Fredrik EssevadRedaktör - Locum AB

 • Huddinge Kommun

  Erik FereniusWebbansvarig

  För en kommun är funktionalitet och kvalitet på våra webbplatser väldigt viktigt. Våra besökare förväntar sig texter utan stavfel och att alla sidor och länkar fungerar. Utan WebScanner skulle vi ha väldigt svårt att övervaka vårt innehåll och lokalisera eventuella fel.
  Huddinge Kommun

  Erik FereniusWebbansvarig

 • Isotop AB

  Jonas AnderssonIsotop (webbyrå)

  WebScanner har varit ett väldigt smidigt sätt att kontrollera innehållet inför lanseringen. Genom att sätta upp Checkpoints för dummytexter och avpublicerade sidor kunde vi hitta och rätta till pinsamma fel vilket gav oss en lugnare lansering.
  Isotop AB

  Jonas AnderssonIsotop (webbyrå)

Varför behövs WebScanner?

Era besökare får ett sämre intryck av ert företag, varumärke eller organisation när er webbplats har brutna länkar, stavfel eller inte är användarvänlig. Trasiga länkar kan till och med påverka funktionaliteten på er sajt och göra era tjänster otillgängliga. Förutom dålig optimering av SEO på ert innehåll, ger faktiskt brutna länkar och stavfel också lägre ranking hos sökmotorer!

Vet ni var dessa fel döljer sig på er webbplats?

Läs om hur WebScanner kan hjälpa er

Fler av våra glada kunder

 • Svenska Turistföreningen
  IF Metall
  Ragn-Sells
  Partille kommun
 • Bostadsförmedlingen i Stockholm
  Sveriges Skolledarförbund
Få en gratis testrapport och ett kostnadsförslag
BESTÄLL
GRATIS
RAPPORT